Színes címkenyomtatás

Igény szerinti színes címkenyomtatás

 

Az igény szerinti címkenyomtatás az utóbbi időben rohamosan fejlődik. A hagyományos két fázisú címkenyomtatás már idejemúlttá vált. Ezen a területen az Epson címkenyomtatói vezető szerepet töltenek be. Az Epson címkenyomtatók használatával megoldottá vált, hogy pontosan olyan címkéket gyártsunk és pontosan akkora mennyiségben, amire valóban szükségünk van. Így elkerülhető a címkék nagy mennyiségű raktározása és később a feleslegessé vált címkék selejtezése.

Az Epson színes címkenyomtatói segítségével ezentúl igény szerint, házon belül a címkenyomtatási folyamat teljes ellenőrzése mellett el tudja készíteni személyre szabott színes címkéit.

 

Milyen területeken nyújtanak nagy segítséget az Epson címkenyomtatói?

IPAR ÉS GYÁRTÁS

Az Epson színes címkenyomtatók ideális választást jelentenek a sokféle terméket kis mennyiségben gyártó vállalatoknak, mivel javítják a készletgazdálkodást, a termékazonosítást és az ügyfélkiszolgálást.

 

 

GYÓGYSZERÉSZET ÉS EGÉSZSÉGÜGY

A színes címkék az egészségügy területén hatékonyan segítik a létfontosságú információk vizuális felismerését, ezáltal nemcsak csökkentik a kórházak működési költségeit, hanem, ami még fontosabb, hatékonyabb betegellátást és biztonságot tesznek lehetővé.

 

 

KISKERESKEDELEM

Gyors, megbízható és rugalmas színes címkézési megoldásaink a polcjelölő címkéktől, az ár- és reklámcímkéken át, az üzletben készülő termékek címkézéséig, számos kiskereskedelemben felmerülő nyomtatási feladat során alkalmazhatók.

 

 

BELÉPŐJEGY ÉRTÉKESÍTÉS

Egyszerűen használható színes címkenyomtatóinkkal ezentúl személyre szabott marketingüzenettel ellátott, egyedi rendezvényfeliratokat készíthet, vagy akár a látogató fényképét is elhelyezheti a személyazonosításra használt belépőkártyákon.

 

 

 

Különbségek a hagyományos módon gyártott címkék és az Epson Colorworks C sorozatú tintasugaras címkenyomtatókkal készített címkék gyártási folyamatában.

 

 

Fokozott láthatóság

Tegye termékeit különlegessé kiváló minőségű, szemkápráztató színes címkékkel.

Teljes irányítás

Nyomtasson bárhol, bármikor annyi kiváló minőségű címkét, jegyet és feliratot, amennyire éppen szüksége van.

Jobb készletgazdálkodás

Szüntesse meg az előrenyomtatott címkekészletét, minimalizálja a selejtes címkék számát és a gyártási leállásokat, és előzze meg az elveszett megrendeléseket és késedelmes szállításokat.

 

 

TERMÉKEINK MEGOLDÁSOK
»CD/DVD/BD sokszorosítók »Páciens CD / DVD készítő rendszer
»Diagnosztikai monitorok »Hosszú távú archiválás
»Címkenyomtatók »DICOM kép transzfer
»Szkennerek »IHSE KVM eszközök
»Kellékanyagok »Biztonsági kamera rendszer
»Adathordozók »Szines címkenyomtatás
Webáruház készítés