Epson Discproducer sorozat


Epson média duplikátor PP-100II DiscProducer

A tintasugaras technológiát használó média sokszorosító és nyomtató berendezések csúcsmodellje.

A 6db tintapatron színenként cserélhető, és ezzel egyedülálló költséghatékonyságot valósít meg a versenytársak között.

A precíz robotika biztosítja a hibátlan működést, a fotóminőségű nyomtatás pedig valósággal életre kelti a korongokat.

 
Epson média duplikátor PP-100IIBD DiscProducer

A nagy kapacitású PP-100IIBD képes megírni akár 100 db 25 GB-os vagy 50 GB-os BD-R lemezt, illetve kiírni több mint négy terabájt adatot egyetlen menetben. A megbízható és biztonságos működés érdekében a berendezés porálló és teljesen automatizált. A szabadalmaztatott AcuGrip robotkar biztosítja, hogy egyszerre csak egyetlen lemezt fogjon meg, így a munkafolyamatok felügyelet nélkül is elvégezhetők.

 
Epson média duplikátor PP-50 DiscProducer

A tintasugaras technológiát használó média sokszorosító és nyomtató berendezések csúcsmodellje. A 6db tintapatron színenként cserélhető, és ezzel egyedülálló költséghatékonyságot valósít meg a versenytársak között. A precíz robotika biztosítja a hibátlan működést, a fotóminőségű nyomtatás pedig valósággal életre kelti a korongokat.

 
Epson média duplikátor PP-50BD DiscProducer

Kiváló minőségű lemezek.
A PP-50BD kiváló minőségű, élethű nyomatokat készít a CD/DVD/BD lemezek felületére. Az Epson Micro Piezo nyomtatófeje és hatszínű tintája rendkívül finom színárnyalatokat és kristálytiszta szöveget nyomtat még nagyon kis betűméretben is.

 
Epson média nyomtató PP-100AP Autoprinter

A tintasugaras technológiát használó média sokszorosító és nyomtató berendezések csúcsmodellje. A 6db tintapatron színenként cserélhető, és ezzel egyedülálló költséghatékonyságot valósít meg a versenytársak között.

A precíz robotika biztosítja a hibátlan működést, a fotóminőségű nyomtatás pedig valósággal életre kelti a korongokat.

 

Sorrend:

Webáruház készítés