Receptnyomtatók

Fő kategória >Berendezések >Receptnyomtatók

EPSON WORKFORCE M100
  • fekete-fehér nagy kapacítású tintasugaras nyomtató 
  • gazdaságos és költséghatékony nyomtatás
  • egy normál patron kb 6000 oldal nyomtatás ( költség: 1 oldal / 1 forint ) 
  • hálózatba csatolható 

 

Az Epson WorkForce M100 egy fekete-fehér ultranagy tinta kapacitású nyomtató . Az eszköz  normál tintatartálya 140 ml-es és egy ilyen  tartály  kb 6000 lap nyomtatására elegendő . Nagyon gazdaságos és költséghatékony , egy  oldal nyomtatása körülbelül 1 forintba kerül. A használt  Epson tintapatron nagyon költséghatékony , gyorsan száradó,  pigment alapú vízálló tinta,  amely  kenődés mentes és tartós üzleti dokumentumokat biztosít A minőséget a rendszerben használt megbízható  Epson Micro Piezo technológia biztosít.

Ethernet hálózatba köthető ami azt jelenti , hogy akár több gépről is el lehet érni a nyomatatót .

A nyomtatóhoz jár  egy kezdő és egy normál méretű 140 ml-es palack.

Az Epson WorkForce M100 a kisebb munkacsoportok számára ideális, de  méretének köszönhetően egyéni felhasználók asztalára is elhelyezhető. Gyors, akár 15 oldal/perces2 nyomtatási sebesség segíti az irodai hatékonyság növelését, ezentúl nem kell várakozni a nyomtatásra. Ezenkívül sokféle más nyomattípus is előállítható a nyomtatóval, mint például fejléces papírok, névjegyek , borítékok és receptek

 Gyors indulásának és alacsony energiafogyasztásának köszönhetően ez az ENERGY STAR- tanúsítvánnyal rendelkezik  ezáltal igen kedvelt energia takarékosságot szorgalmazók körében. 

 

Sorrend:

Webáruház készítés