Megoldások

Milyen megoldásokkal szolgálhatunk?

 

A Ring-Data Kft. adattárolási és sokszorosítási megoldásokat kínál partnereinek, olyan berendezéseket forgalmazunk, melyek automatikusan képesek CD/DVD/Blu-Ray lemezek felületének nyomtatására és az adattartalom felírására is.

 

Célunk, hogy partnereinkkel együtt gondolkodva, megtaláljuk számukra a legoptimálisabb és legköltséghatékonyabb megoldást, melyet a már meg lévő hálózatba integrálva automatizáljuk a munkavégzési folyamatokat. Legyen szó archiválásról, orvosi képalkotásról, szoftverfejlesztésről vagy publikálásról.

 

  

  

 

Páciens CD/DVD készítő rendszer

Kulcsrakész megoldás a képalkotó diagnosztika területén a „Páciens CD/DVD” lemezeket készítésére. Mindamellett, hogy jelentős költségcsökkentést érhetünk el a hagyományos filmekhez képest, használhatjuk archiválási célokra és DICOM adatok küldésére (képek, videók, beszámolók, stb…) a kórházak, az orvosok, és a betegek között.

Tovább…

iMAGE PORTAL DICOM web viewer

TÖBB, MINT EGY DICOM WEBES VIEWER. A megoldás melyre szüksége van ahhoz, hogy bárhonnan néhány másodperc alatt megnézhesse vagy megoszthassa a DICOM képeit. Az iMAGE Portal a legjobb módja a DICOM-képek egyszerű menedzselésének.

Tovább…

DICOM kép transzfer - Perennity AccessBox

A Perennity AccessBox egyedülálló kombinációja egy Router/Transfer-nek és valódi DICOM szervernek, ami úgy működik, mint egy min PACS. 

Tovább…

Színes címkenyomtatás

Az igény szerinti címkenyomtatás az utóbbi időben rohamosan fejlődik. A hagyományos két fázisú címkenyomtatás már idejemúlttá vált. Ezen a területen az Epson címkenyomtatói vezető szerepet töltenek be.

Tovább…

IHSE KVM megoldások

Személyre szabott KVM megoldások minden alkalmazásra. Moduláris KVM termékek számítógépes jelek kapcsolásához, kiterjesztéséhez és átalakításához. Több mint száz modulból választhat igény szerint az egyéni KVM rendszer létrehozásához.

Tovább…

Hosszútávú archiválás

Flexibilis megoldás az adatok megőrzésére - Hosszú-távú adatarchiválás redundáns merevlemezes tároló egységen. A merevlemezek gyorsan kiváltják a szalagos és az optikai adattároló rendszereket, annak ellenére, hogy a legtöbb hagyományos merevlemez nem alkalmas a hosszú távú adatmegőrzésre.

Tovább…

TERMÉKEINK MEGOLDÁSOK
»CD/DVD/BD sokszorosítók »Páciens CD / DVD készítő rendszer
»Diagnosztikai monitorok »Hosszú távú archiválás
»Címkenyomtatók »DICOM kép transzfer
»Szkennerek »IHSE KVM eszközök
»Kellékanyagok »DICOM Web Viewer
»Adathordozók »Szines címkenyomtatás

 

Webáruház készítés