Termék részletek


Epson média duplikátor PP-100IIBD DiscProducer

Epson média duplikátor PP-100IIBD DiscProducer
 • Epson média duplikátor PP-100IIBD DiscProducer
 • Epson média duplikátor PP-100IIBD DiscProducer
 • Epson média duplikátor PP-100IIBD DiscProducer
Nyomtatási technológia:
Tintasugaras
Rekorderek száma:
2 Blu-ray
Bemeneti lemeztálca kapacítás:
100 lemez
Beépített számítógép:
Nincs

A nagy kapacitású PP-100IIBD képes megírni akár 100 db 25 GB-os vagy 50 GB-os BD-R lemezt, illetve kiírni több mint négy terabájt adatot egyetlen menetben. A megbízható és biztonságos működés érdekében a berendezés porálló és teljesen automatizált. A szabadalmaztatott AcuGrip robotkar biztosítja, hogy egyszerre csak egyetlen lemezt fogjon meg, így a munkafolyamatok felügyelet nélkül is elvégezhetők.

 • A hosszú távú költséghatékonyságot biztosító karbantartó kazetta és a BD meghajtók a felhasználó által is cserélhetők, több mint 70 000 lemezzel meghosszabbítva a PP-100IIBD élettartamát. A hat kazettás, színenként cserélhető tintarendszer alacsonyan tartja a lemezenkénti előállítási költséget, és az előlapi LED-kijelző lehetővé teszi a tinta szintjének egyszerű felügyeletét.

  A kompakt és egymásra helyezhető Discproducer helytakarékossága előnyt jelent a nagy mennyiségű lemezsokszorosítást igénylő szervezetek számára.

  A Total Disc Maker 5.0 szoftver mellékelve. A szoftver olyan fejlett funkciókat tartalmaz, mint például a „visszaolvasás“ fájlkereső eszköz, amellyel a teljes 50 lemezes csomagban lehet keresni. Ezenkívül az „egyesített nyomtatás“ funkció külön adatbázistartalmakat nyomtat minden egyes lemezre, lehetővé téve a könnyebb sorozatgyártást.

  Az optikai lemez megbízható formája a hosszú távú tárolásnak – ellenáll a mágneses mezőnek, víznek, párának vagy pornak, és biztosítja az adatok biztonságát. Emellett jövőbarát, mivel akár a legújabb BD meghajtók is képesek olvasni a legelső CD lemezeket.

  • Archiválási minőségű Blu-ray meghajtók
  • SuperSpeed USB 3.0
  • Gyors írás: 8 BD lemez/óra
  • 100 lemez elkészítése egyetlen munkamenetben

   

Webáruház készítés