Termék részletek


RX350 RadiForce

RX350 RadiForce
 • RX350 RadiForce
 • RX350 RadiForce
 • RX350 RadiForce
 • RX350 RadiForce
 • RX350 RadiForce

A RX250 egyik legfőbb erőssége a röntgen- és tomográfiás felvételek megjelenítése. A DICOM GSDF fényerősségi jellemzőknek köszönhetően a radiológiai felvételek is pontosan jeleníthetők meg.

 • 54 cm (21.3 coll)
 • 2 Megapixeles (színes)
 • IPS
 • Max. látószög (vízszintes): 178°
 • Képarány 3:4
 • Kimagasló képminőség a legfinomabb részletekért

  A 3 Megapixeles (színes) megapixeles felbontásnak, a 1.500:1 kontrasztaránynak és az akár 1000 cd/m2 értékű stabil fényerőnek köszönhetően a monitor rendkívüli képminőséggel rendelkezik. Még a legfinomabb részletek is differenciáltan jelennek meg, függetlenül attól melyik látószögből nézi a monitort. Ez nagyon előnyös lehet akkor, ha több orvos is figyeli a képernyőt.

  A képminőség következetes fenntartása

  Az állandó képminőség fenntartására tervezett, opcionális EIZO RadiCS szoftver lehetővé teszi a monitorok átfogó karbantartását és felügyeletét, mely a kalibrálástól kezdve az ingadozási és állandósági mérésen át egészen az archiválásig minden területen használható. Dolgozzon egyszerre több monitoron is a RadiNET Pro szoftver használatával. Ezen a rendszeren keresztül központilag vezérelheti minden monitor kalibrálását, és az előzményeket is ellenőrizheti. Így jelentős időt takaríthat meg, és a teljes intézményben egységesen magas képminőséget biztosíthat. Az alapváltozatú RadiCS LE szoftver a RadiForce GX, RX és MX/MS modellek alapfelszereltségéhez tartozik.

  Elmosódottság-csökkentő

  A nagy fényerőt nyújtó LCD panelek általában elmosódott formában adják vissza az egyébként jóval élesebb módon is megjeleníthető felvételeket. Az EIZO elmosódottság-csökkentő funkcióval gondoskodik ennek kiküszöböléséről. Így a kristálytiszta megjelenítés során a körvonalak legapróbb részletei sem vesznek el.Egymilliárd színárnyalat a 12 bites LUT-tal

  A készülék a színek visszaadását egy 12 bites keresőtábla (LUT) segítségével szabályozza. DisplayPort használata esetén ebből 10 bit áll rendelkezésre a megjelenítéshez. Ennek köszönhetően maximálisan 1 milliárd színárnyalat jeleníthető meg. Így a diagnosztikában elvárt karakterisztikák és finomstruktúrák pontosan felismerhetők.

  Egyenletes megvilágítás és magas színtisztaság

  A monitor a magas színtisztaság és az egyenletes megvilágítás miatt erősen fénylik. Erről gondoskodik a digitális képkiegyenlítő áramkör (DUE), amely képpontról képpontra automatikusan javítja az egyenetlenségeket. A radiológiai és egyéb gyógyászati felvételek szürke- és színárnyalatai helyesen jelennek meg a teljes képernyőfelületen. Ez elengedhetetlen a pontos diagnózishoz felállításához.

  Állandó képminőség a beépített előlapi érzékelőknek köszönhetően

  A keretbe épített előlapi érzékelő (IFS) biztosítja a fehérpont és a színárnyalat karakterisztika pontos kalibrálását. Méri a fényerőt és szürkeárnyalatot, és a DICOM szabvány alapján önállóan kalibrálja a monitort. Az érzékelő automatikusan működik, anélkül, hogy közben korlátozná a monitor látóterét. Ezáltal karbantartási költséget és időt takaríthat meg, és nyugodtan hagyatkozhat a mindig állandó képminőségre. 

  Kényelmes többképernyős felhasználás

  A jelek továbbítására szolgáló be- és kimeneteknek, valamint a DisplayPort interfésznek köszönhetően akár több RadiForce monitor is egymáshoz csatlakoztatható. A többképernyős felhasználás így egyszerűen, összetett kábelcsatlakozások nélkül valósítható meg.

  Stabil képminőség a DIN-megfelelőségnek köszönhetően

  A megjelenítési tulajdonságok, különösen a fényerő és a kontraszt, lehetővé teszik aI-VIII-ig terjedő RadiCS alkalmazási osztályszerinti, a DIN 6868-157 szabványnak megfelelő képmegjelenítő rendszerek telepítését. A DICOM-GSDF görbét már a gyártás során pontosan beállítják. Mindez azt jelenti, hogy a szürkeárnyalatok állandóak és stabilak, mely elengedhetetlen a diagnózis felállításhoz.

  Ideális kialakítás diagnózisok felállításához
  A keskeny, fekete elülső keretnek köszönhetően sötétebb környezetben is tökéletesen alkalmazható. A felhasználó így a lényeges információkra összpontosíthat, miközben a fehér oldalkeret üdítően tiszta megjelenést kölcsönöz a monitor számára.
  A kikapcsoló automatikának köszönhetően hosszabb a hasznos élettartam

  A monitor a háttérvilágítást vezérlő kikapcsoló automatikával rendelkezik (háttérvilágítás kímélő). Ezáltal meghosszabbodik a hasznos élettartam. A képernyőkímélőhöz hasonlóan, ha a képernyő nincs használatban, kikapcsolnak a LED diódák. 

  A háttérvilágítás kímélő funkció a RadiCS szoftver egyik eleme.

  Jelenlét érzékelő: Ha nincs jelen, kikapcsol

  A jelenlét érzékelő használatával energiát takarít meg, és kíméli a környezetet. Az érzékelő észleli, hogy ül-e valaki a képernyő előtt, vagy nem. Amint az adott személy elhagyja a munkaterületét, kikapcsol a képernyő. Ha visszatér a személy, a monitor teljesen automatikusan újra bekapcsol az egér, vagy a billentyűzet megérintése nélkül. Várakozási idő nélkül, mindig használatra kész.

  FlexStand: ergonomikus állvány

  Az állvány lehetővé teszi a monitor elfordítását vagy döntését, továbbá a képernyő vízszintes vagy függőleges beállítását is. A fokozatmentes magasságállítás teljesen lent, az íróasztalnál kezdődik. Ez optimális ergonómiát tesz lehetővé, függetlenül attól, hogy a képernyő előtt állunk vagy ülünk. A maximális állítási lehetőség ellenére a FlexStand állvány mindig tökéletesen stabil marad. 

  Egy monitor, sokféle csatlakozó

  Egyszerűbb már nem is lehetne: A legtöbb végberendezést, például a számítógépet, laptopot vagy kamerát közvetlenül csatlakoztathatja a monitorhoz, hiszen a számos bemenettípus közül választhat. Mindez megkönnyíti Önnek a mindennapi munkát.

  A környezetifény-érzékelő segíti az állandósági mérést

  A monitorba épített érzékelő a környezeti fény mérésére is szolgál, és felhasználható az állandósági mérésekhez. A környezeti megvilágítás erőssége a beépített érzékelő, valamint a külön megvásárolható RadiCS szoftver segítségével határozható meg.

  Állandó fényerő minden pillanatban

  A háttérvilágításért felelős érzékelő folyamatosan felügyeli a monitor fényerejét. Az előnye: Már másodpercekkel a bekapcsolás után a meghatározott és kalibrált fényerő aktivizálódik, mely a teljes üzemidő alatt változatlan marad. Az érzékelőt láthatatlanul beépítették a monitorba.

  Megbízható fényerő

  Az EIZO termékeit kimagasló minőség jellemzi. A monitorokra nyújtott garancia a fényerő-stabilitás biztosítására is kiterjed.

  Korszerű LED háttérvilágítás

  A monitor korszerű LED háttérvilágítással rendelkezik. A hagyományos CCFL csővel szemben ennek sok előnye van: A fényerő egyöntetűen magas, az áramfogyasztás alacsony és az élettartam jelentősen hosszabb. A LED-es háttérvilágítás további előnye, hogy higanymentes, és környezetbarát módon ártalmatlanítható.

  Pontos diagnózis felállításához: EIZO MED-X70 típusú grafikus kártya

  Az EIZO MED-X70 típusú grafikus kártya optimálisan támogatja a RadiForce RX350 szoftver tulajdonságait, funkcióit és beállításait. Pontos diagnosztikát tesz lehetővé, és több monitort tud vezérelni egy időben. Az EIZO minden EIZO grafikus kártyához technikai támogatást és garanciaszolgáltatást nyújt. Ezért ajánljuk az EIZO grafikus kártyák használatát.

  5 év garancia

  Az EIZO öt év garanciát biztosít. Ez a magasan fejlett gyártástechnológia következtében lehetséges, ami egy egyszerű sikerelven alapszik: átgondolt és innovatív monitortechnológia, prémium alapanyagokból előállítva.

   

  RX350
  Termékszám RX350
  Burkolatszín Fekete
  Felhasználási terület Gyógyászat
  Termékcsalád RadiForce
  RadiCS-Anwendungsklasse(n) II, III, IV, V, VI, VII, VIII
  Képátló [col] 21.3
  Képátló [cm] 54.1
  Visible Size Diagonal [mm] 541
  Képarány 3:4
  Látható felület (szélesség x magasság) 324.9 x 433.2
  Felbontás megapixelben 3 Megapixeles (színes)
  Ideális/ajánlott felbontás 1.536 x 2.048
  Pixeltávolság vízszintesen [mm] 0.21 x 0.21
  Paneltechnológia IPS
  Max. látószög (vízszintes) 178 °
  Max. látószög (függőleges) 178 °
  Megjeleníthető színek vagy szürkeszintek 1,07 milliárd szín (DisplayPort, 10 bit), 16,7 millió szín (DisplayPort, 8 bit), 16,7 millió szín (DVI, 8 bit)
  Max. fényerő (jellemző ) [cd/m²] 1000
  Recommended Brightness Warranty 500
  Max. sötétkamrás kontraszt 1.500:1
  Jellemző reakció idő [fekete-fehér-fekete váltás] 25ms
  Háttérvilágítás LED
  Színskála / keresőtábla 68 milliárd színárnyalat / 12 bit
  A fényerő és a fényerősségi jellemzők hardveres kalibrációja
  Digital Uniformity Equalizer (Homogenitás vezérlés)
  Előre beállított szín-/szürkeszint mód DICOM, CAL1, CAL2, Text
  DICOM színárnyalat karakterisztika
  Környezetifény-érzékelő
  OSD nyelv de, en, fr, es, it, se, ja, zh
  Beállítási lehetőségek Fényerő, Gamma, Színtelítettség, Felbontás, DICOM Tonwertcharakteristik, Unschärfereduzierung, OSD nyelv, Interpoláció, Időzített kikapcsolás
  Button Guide
  Jelbemenetek 1x DisplayPort, 1x DVI-D
  1x DisplayPort
  Videojel DisplayPort, DVI (TMDS)
  Frequency Digital: 31-127 kHz/29-61,5 Hz; Bildsynchroner Modus: 29,5-30,5 Hz/59-61 Hz
  USB elosztó 1 Up-/ 2 Down-Stream, Rev. 2.0
  Teljesítményfelvétel (jellemző) [Watt] 46
  Maximum Power Consumption [Watt] 89
  Power Save Mode [Watt] 1
  Power Consumption Off [Watt] 0.00
  EcoView-Sense/Jelenlét érzékelő
  Power Supply AC 100-120 V / 200-240 V, 50/60 Hz
  Power Management DVI-DMPM, DisplayPort Version 1.2a
  Beépített tápegység
  Dimensions [mm] 354 x 481-571 x 200
  Weight [in kilograms] 8.1
  Weight Without Stand [in kilograms] 5.3
  Forgathatóság 35 °
  Dönthetőség előre/hátra 5° / 30°
  Forgathatóság vízszintes/függőleges elrendezés (forgástengely) Ja
  Height Adjustment Range [mm] 90
  Hole Spacing VESA szabvány szerint, 100 × 100 mm
  Garancia és szerviz 5 év helyszíni garanciával*
  Terms *) A készülékre a vásárlás időpontjától számítva 5 év garanciát adunk. A garancia kiterjed továbbá a háttérvilágítás normál használatára, amennyiben ezt az ajánlott maximális 300 cd/m²-es fényerőn és 7500 K fehérpont értéken üzemeltetik. Az EIZO a fenti fényerőt a vásárlástól számított 5 évig vagy 30 000 üzemóráig garantálja (attól függően, hogy melyik következik be előbb).
  Certification CE (Medical Device Directive), EN 60601-1, ANSI/AAMI ES60601-1, CSA C22.2 Nr. 601-1, IEC60601-1, VCCI-B, FCC-B, ICES-003-B (CAN), RCM, RoHS, China RoHS, WEEE, CCC, EAC
  Mellékelt szoftver RadiCS LE, ScreenManager PRO Medical
  Additional Supply Hálózati kábel, Jelkábel DisplayPort - DisplayPort, Jelkábel DVI-D - DVI-D, USB 2.0 kábel, EIZO LCD kiegészítő CD-lemez (tartalmazza a PDF kézikönyvet is)
  Accessory RadiCS, RadiNET Pro Starter Edition, RadiNET Pro, RadiLight
  Ajánlott grafikus kártya MED-X70

Webáruház készítés