Termék részletek


Epson média nyomtató PP-100AP Autoprinter

Epson média nyomtató PP-100AP Autoprinter
 • Epson média nyomtató PP-100AP Autoprinter
 • Epson média nyomtató PP-100AP Autoprinter
Nyomtatási technológia:
Tintasugaras
Rekorderek száma:
Nincs
Bemeneti lemeztálca kapacítás:
100 lemez
Beépített számítógép:
Nincs

A tintasugaras technológiát használó média sokszorosító és nyomtató berendezések csúcsmodellje. A 6db tintapatron színenként cserélhető, és ezzel egyedülálló költséghatékonyságot valósít meg a versenytársak között.

A precíz robotika biztosítja a hibátlan működést, a fotóminőségű nyomtatás pedig valósággal életre kelti a korongokat.

 • Az Epson DiscProducer PP-100AP egy olyan rendszer, amellyel gyorsan és költséghatékonyan nyomtathatunk CD vagy DVD lemezek felületére. A berendezés kifejezetten úgy fejlesztették, hogy megfeleljen a magas minőségi és megbízhatósági követelményeknek. Nyomtatási sebessége elérheti a 95 lemez / órát, így tökéletes választás a szolgáltatóknak, nagyvállalatoknak, kiadóknak illetve zene és TV társaságoknak.

   

  Költséghatékony tömegnyomtatás

  Az Epson DiscProducer PP-100AP-vel több mint 50 lemezcímke nyomtatható óránként gyönyörű fotóminőségben. Abban az esetben, ha a gyorsaság az elsődleges elvárás a sebesség fokozható és akár 95 lemezt is nyomtathatunk óránként.

   

  Nyomtatás kapacitás

  Egy számítógépről egy időben akár 6 db Epson PP-100AP is vezérelhető párhuzamosan, ilyen módon hatszorosára növelhetjük a nyomtatási kapacitásunkat és egy munkaállomásról a legjobb minőségben 300 lemezt készíthetünk óránként. A leggyorsabb üzemmódban pedig akár 570 lemez / óra sebesség is elérhető.

  Hosszú élettartam

  Az Epson DiscProdicer PP-100AP berendezést úgy tervezték, hogy élettartama több mint 10.000 lemez. A stabil felépítés és a zárt ház mely véd a porosodás ellen és a szabadalmaztatott AcuGripTM robotkar is hozzájárul a kivételesen hosszú hibamentes üzemeléshez. A felhasználóbarát felépítés lehetővé teszi az egyszerű karbantartást melyet 30.000 lemezenként kell elvégezni.

   

  Képminőség

  Az Epson Micro Piezo™ technológiája a hat színes nyomtatásnak köszönhetően kiváló minőséget és gyorsabb nyomtatási sebességet eredményez.
  Kápráztassa el ügyfeleit borotvaélesés intenzíven színes nyomatokkal Az Epson által ajánlott lemezekre történő nyomtatás esetén egy lépésben elérhetjük, hogy a felületünk fényes koszolódás és vízálló legyen.

   

  Költséghatékonyság

  Élvezze a rendkívül alacsony nyomtatási költségeket. A hat különálló nagy kapacitású tintapatron és a hosszú élettartam garantálja az egy lemezre eső alacsony nyomtatási költséget. Egy garnitúra festék több mint 1000 lemez felületének nyomtatására elegendő. A színenként cserélhető festékpatronok minimalizálják a működési költségeket, mert valóban csak az üres patronokat kell pótolnunk.

   

Webáruház készítés