Termék részletek


Rimage hőtrenszferes média nyomtató Stand-Alone PrismPlus

Rimage hőtrenszferes média nyomtató Stand-Alone PrismPlus
  • Rimage hőtrenszferes média nyomtató Stand-Alone PrismPlus
Nyomtatási technológia:
Hőtranszfer
Rekorderek száma:
Nincs
Beépített számítógép:
Nincs

Leggyorsabb „direct-to-disc” nyomtatás

A Rimage vállalat a direkt hőtranszefer technológiát kifejezetten a CD / DVD / Blu-ray lemezek felületének nyomtatására tervezték. A PrismPlus nyomtatók által használt hőtranszferes technológia nagy előnye, hogy nincs szárítás és száradási idő. A nyomtató felépítését úgy tervezték, hogy alkalmas a 7/24 órás használatra és jelenleg a legalacsonyabb az egy lemez nyomtatására eső költség.

  • Nagy sebességű nyomtatás
  • Legalacsonyabb költség / lemez
  • Direkt hőtranszferes nyomtatási eljárás
  • A Rimage vállalat a direkt hőtranszefer technológiát kifejezetten a CD / DVD / Blu-ray lemezek felületének nyomtatására tervezték. A PrismPlus nyomtatók által használt hőtranszferes technológia nagy előnye, hogy nincs szárítás és száradási idő. A nyomtató felépítését úgy tervezték, hogy alkalmas a 7/24 órás használatra és jelenleg a legalacsonyabb az egy lemez nyomtatására eső költség.

    A PrismPlus! nyomtatókat alapfelszereltségként egy „CD-Designer” címkekészítő szoftverrel szállítjuk. Ez a szoftver lehetővé teszi grafikák importálását, és a funkciói közé tartozik a sorszámozás, a vonalkódozás és az adatok egyesítése is. A nyomtató támogatja az ipari szabvány szoftverek használatát is, mint például az Adobe® Illustrator®, Adobe® Photoshop®, Macromedia® FreeHand®, QuarkExpress®, and CorelDRAW®. Így használhatjuk a grafikusok által választott szoftverben összeállított címkéket is. A PrismPlus! nyomtatók egyedülálló funkciója a „Perfect Print” funkció. Melynek lényege, hogy a PrismPlus! nyomtató a megfelelő Rimage autoloader-hez csatlakoztatva a rendszer képes változó adatok például nevek, számlaszámok nyomtatására az előnyomott lemezek felületére az előre meghatározott pozícióban. Az előnyomott lemezeket egy kis jellel kell ellátnunk, amit a Rimage adagolórendszereibe beépített optikai érzékelő észlel így a robotkar képes a lemezt a megfelelő pozícióba forgatni és így összehangolni a nyomtatást. Ezáltal változó adatok precízen az előnyomott lemezünk előre meghatározott pozíciójába kerülnek.

Webáruház készítés