Termék részletek


Rimage hőtranszferes média nyomtató Stand-Alone Everest 600

Rimage hőtranszferes média nyomtató Stand-Alone Everest 600
 • Rimage hőtranszferes média nyomtató Stand-Alone Everest 600
Nyomtatási technológia:
Hőtranszfer
Rekorderek száma:
Nincs
Beépített számítógép:
Nincs

Rimage újra értelmezte a CD / DVD / Blu-ray nyomtatást.

Az új Rimage Everest 600 hőtarnszferes nyomtató jelenleg a világon a legmagasabb minőségű lemeznyomtató a kategóriájában. Használatával fotó minőségű képeket és éles kontúros szöveget nyomtathatunk valós 600 dpi-s felbontásban.

 • 600 dpi-s nyomtatási minőség
 • 60 másodperc, „full” színes nyomtatási idő
 • Precíz színátmenetek
 • Életszerű nyomatok

Az Everest 600 nyomtató alapfelszereltség a Rimage Producer IV-es sorozatában (8200/7200)

 • Az Everest 600 hőtranszferes nyomtatóban két szalag található egy festékszalag és egy úgynevezett „re-transzfer” szalag. Az Everest 600 hőtranszferes nyomtatási folyamat két lépésből áll. Első lépésben a nyomtatási kép rákerül a re-transfer szalagra, majd ezután az így előkészített kép a speciális bevonatú média felületére. Az átlátszó re-transzfer szalag használatának eredménye, hogy lemezünk felülete karc és vízálló. Ez a folyamat körülbelül egy percet vesz igénybe.

   

  600 dpi nyomtatási felbontás: A legnagyobb nyomtatási felbontás az iparágban, fotó minőségű, éles és részletekben gazdag képek.

   

  Tartós lemezcímkék: A hőtranszferes technológia eredménye, hogy a nyomtatott képek ellenállnak a karcolódásnak, a nedvességnek és nem fakulnak ki az idő elteltével sem. A lemez teljes élettartalma alatt kiváló minőségűek maradnak.

   

  Széltől-szélig nyomtatás: Az Everest 600 nyomtató képes a speciális felületű média külső és belső széléig a lemez teljes felületét kihasználva nyomtatni.

   

  Előre meghatározható fix költségek: Minden Everest 600 szalag fix nyomtatási darabszámhoz elegendő, így pontosan tudjuk az egy lemezre eső nyomtatási költséget. A Rimage rendszerek nyomon követik a nyomtatási mennyiségeket így pontosan tudjuk, hogy mikor kell szalagot cserélni.

Webáruház készítés