Termék részletek


Rimage hőtranszferes, automata média nyomtató AutoPrismPlus!

Rimage hőtranszferes, automata média nyomtató AutoPrismPlus!
 • Rimage hőtranszferes, automata média nyomtató AutoPrismPlus!
Nyomtatási technológia:
Hőtranszfer
Rekorderek száma:
Nincs
Bemeneti lemeztálca kapacítás:
300 lemez
Beépített számítógép:
Nincs

A Rimage Auto EverestTM 600 és Auto PrismPlus!TM automatizálja a CD, DVD vagy Blu-ray lemezek felületének nyomtatását. A bemeneti tálcákból egy robot kar a nyomtatóba helyezi a lemezeket, majd a kimeneti tálcába. A bemeneti tálcák kapacitása 300 lemez. A berendezések alkalmas a teljes felügyelt nélküli üzemetetésre.  

A Rimage AutoPrinter-ek költséghatékony és rugalmas megoldást kínálnak a lemeznyomtatás területén.

 • A Rimage vállalat a direkt hőtranszefer technológiát kifejezetten a CD / DVD / Blu-ray lemezek felületének nyomtatására tervezték. A PrismPlus nyomtatók által használt hőtranszferes technológia nagy előnye, hogy nincs szárítás és száradási idő. A nyomtató felépítését úgy tervezték, hogy alkalmas a 7/24 órás használatra és jelenleg a legalacsonyabb az egy lemez nyomtatására eső költség.

  A PrismPlus! nyomtatókat alapfelszereltségként egy „CD-Designer” címkekészítő szoftverrel szállítjuk. Ez a szoftver lehetővé teszi grafikák importálását, és a funkciói közé tartozik a sorszámozás, a vonalkódozás és az adatok egyesítése is. A nyomtató támogatja az ipari szabvány szoftverek használatát is, mint például az Adobe® Illustrator®, Adobe® Photoshop®, Macromedia® FreeHand®, QuarkExpress®, and CorelDRAW®. Így használhatjuk a grafikusok által választott szoftverben összeállított címkéket is. A PrismPlus! nyomtatók egyedülálló funkciója a „Perfect Print” funkció. Melynek lényege, hogy a PrismPlus! nyomtató a megfelelő Rimage autoloader-hez csatlakoztatva a rendszer képes változó adatok például nevek, számlaszámok nyomtatására az előnyomott lemezek felületére az előre meghatározott pozícióban. Az előnyomott lemezeket egy kis jellel kell ellátnunk, amit a Rimage adagolórendszereibe beépített optikai érzékelő észlel így a robotkar képes a lemezt a megfelelő pozícióba forgatni és így összehangolni a nyomtatást. Ezáltal változó adatok precízen az előnyomott lemezünk előre meghatározott pozíciójába kerülnek

  Az AutoPrinter kapható Everest 600 és PrismPlus! nyomtatóval.

   

  Miért érdemes az Everest 600 nyomtatót választani?

  • Rövid nyomtatási idő 
  • Kiváló minőség, fotó nyomtatás
  • Tartós lenyomatok
  • Ellenáll az UV sugárzásnak

   Miért érdemes a PrismPlus! nyomtatót választani?

  • Nagyon alacsony nyomtatási költség
  • Rövid nyomtatási idő
  • Tartós lenyomatok
Webáruház készítés