Termék részletek


Rimage hőtranszferes, automata média nyomtató AutoEverest 600

Rimage hőtranszferes, automata média nyomtató AutoEverest 600
 • Rimage hőtranszferes, automata média nyomtató AutoEverest 600
Nyomtatási technológia:
Hőtranszfer
Rekorderek száma:
Nincs
Bemeneti lemeztálca kapacítás:
300 lemez
Beépített számítógép:
Nincs

A Rimage Auto EverestTM 600 és Auto PrismPlus!TM automatizálja a CD, DVD vagy Blu-ray lemezek felületének nyomtatását. A bemeneti tálcákból egy robot kar a nyomtatóba helyezi a lemezeket, majd a kimeneti tálcába. A bemeneti tálcák kapacitása 300 lemez. A berendezések alkalmas a teljes felügyelt nélküli üzemetetésre.  

A Rimage AutoPrinter-ek költséghatékony és rugalmas megoldást kínálnak a lemeznyomtatás területén.

Az AutoPrinter kapható Everest 600 és PrismPlus! nyomtatóval.

 • Az Everest 600 hőtranszferes nyomtatóban két szalag található egy festékszalag és egy úgynevezett „re-transzfer” szalag. Az Everest 600 hőtranszferes nyomtatási folyamat két lépésből áll. Első lépésben a nyomtatási kép rákerül a re-transfer szalagra, majd ezután az így előkészített kép a speciális bevonatú média felületére. Az átlátszó re-transzfer szalag használatának eredménye, hogy lemezünk felülete karc és vízálló. Ez a folyamat körülbelül egy percet vesz igénybe.

   

  600 dpi nyomtatási felbontás: A legnagyobb nyomtatási felbontás az iparágban, fotó minőségű, éles és részletekben gazdag képek.

   

  Tartós lemezcímkék: A hőtranszferes technológia eredménye, hogy a nyomtatott képek ellenállnak a karcolódásnak, a nedvességnek és nem fakulnak ki az idő elteltével sem. A lemez teljes élettartalma alatt kiváló minőségűek maradnak.

   

  Széltől-szélig nyomtatás: Az Everest 600 nyomtató képes a speciális felületű média külső és belső széléig a lemez teljes felületét kihasználva nyomtatni.

   

  Előre meghatározható fix költségek: Minden Everest 600 szalag fix nyomtatási darabszámhoz elegendő, így pontosan tudjuk az egy lemezre eső nyomtatási költséget. A Rimage rendszerek nyomon követik a nyomtatási mennyiségeket így pontosan tudjuk, hogy mikor kell szalagot cserélni.

   

  Az AutoPrinter kapható Everest 600 és PrismPlus! nyomtatóval.

  Miért érdemes az Everest 600 nyomtatót választani?

  • Rövid nyomtatási idő 
  • Kiváló minőség, fotó nyomtatás
  • Tartós lenyomatok
  • Ellenáll az UV sugárzásnak

   Miért érdemes a PrismPlus! nyomtatót választani?

  • Nagyon alacsony nyomtatási költség
  • Rövid nyomtatási idő
  • Tartós lenyomatok
Webáruház készítés