iMAGE PORTAL DICOM web viewer

Több, mint egy DICOM webes viewer

 

A megoldás melyre szüksége van ahhoz, hogy bárhonnan néhány másodperc alatt megnézhesse vagy megoszthassa a DICOM képeit.

Az iMAGE Portal a legjobb módja a DICOM-képek egyszerű menedzselésének. 

Biztonságos hozzáférést biztosít kívülről vagy belülről a lokális hálózathoz (LAN), menedzselje az adatokat melyeknek különleges szerepe van a munkája során (orvos, radiológus, páciens), vagy egyszerűen adjon hozzáférést egy konkrét vizsgálathoz a pácienshez tartozó orvosnak egy hozzáférési kód segítségével.

Az iMAGE Portal licenc egy olyan megoldás, amely a Perennity AccessBox vagy a Perennity DICOM edition rendszerekhez készült.

 

View

A DICOM képek, videok és riportok az Image Portal szerverre kerülnek közvetlenül a modalitásról, munkaállomásról vagy a PACS-ról.

 

Diagnose

A felhasználóbarát webalapú viewer megmutatja a vizsgálatokat melyek manipulálhatók egy erre a célra fejlesztett szoftverrel.

 

Download/Forward

A képek letölthetők az eredeti DICOM vagy JPG vagy MP4 fájlként. Ezen felül továbbíthatók DICOM munkaállomásra vagy akár a PACS-ra.

 

Share

Az iMAGE Portal kezelő intézmény szabályozza a regisztrációt. Lehetőség van Orvos vagy Pácienskét regisztrálni az iMAGE portálon.

Minden felhasználó számára egyértelmű megtekintés

Könnyű hozzáférés a vizsgálatokhoz

Az iMAGE Portal egy webes megjelenítő alkalmazás, amely az orvosi képeket azonnal elérhetővé teszi a klinikai dolgozók és a páciensek számára helyben vagy akár az intézmény infrastruktúráján kívül is. Minden adatátvitel biztonságos és titkosított (HTTPS). Az iMAGE Portal minden webböngészőből elérhető, beleértve a Windows, MAC vagy Linux számítógépeket és a legtöbb tableten vagy okostelefonon iOS, Android vagy Windows.

Teljes funkcionalitású DICOM webes viewer

Számos számítógépes és telefonos webböngésző támogatja. Nem szükséges kliens oldali telepítés. A hatóságok könnyedén kezelhetik a hozzáférési jogokat. Ez a megoldás bárhol (helyi létesítmény vagy szolgáltató) elhelyezhető.

Teljes eszközkészlet (zooming, windowing, panning, rotating, reference lines, and measurement tools). A szakemberek dolgozhatnak egyetlen vizsgálaton vagy összehasonlíthatnak különböző vizsgálatokat, különböző pácienseket. A képeket és videókat DICOM / JPEG / MP4 formátumban lehet megjeleníteni és letölteni.

Teljesen integrálható a Perennity termékekkel

Az iMAGE Portal alkalmazás olyan megoldás, amely a Perennity AccessBox vagy a Perennity DICOM Edition számára készült. A Perennity AccessBox segítségével az összes orvosi kép megosztható a hálózaton. Ez megkönnyíti az átadást a host-ok és a hálózati tároló között. A Perennity DICOM-hoz való integráció lehetőséget ad a kórházaknak és a klinikáknak, hogy hatékony, rugalmas kimeneti megoldással működjenek: képek nyomtatása optikai médiákra (CD / DVD / BD), USB-re és webre.

Felhasználóbarát a páciensek és a szakemberek számára is

A DICOM képek, videók és riportok az iMAGE prtálra kerülnek közvetlenül a modalitásokról, a munkaállomásokról vagy a PACS-ról. Egyszeri feltöltés után a páciensek és a szakemberek azonnali hozzáférést kapnak a vizsgálatokhoz a portálra bejelentkezés után. Az opcionális Report modul lehetővé teszi az orvosok számára, hogy diagnózis riportot adjanak hozzá bármely vizsgálathoz. Ha új riport elérhető az elsőkent jelenik meg az orvosok és a páciensek számára.

Webáruház készítés