Hosszútávú archiválás

 

Automatizált off-line archiválás és háttértár CD/DVD vagy BD lemezen.

Perennity Archive szoftver - megoldást nyújt mindazok számára, akik egy megbízható megoldási platformot keresnek adataik archiválására. Rugalmas eszköztárként használhatjuk, így egy automatizált folyamaton keresztül könnyen és gyorsan archiválhatjuk a kimeneti fájlokat CD, DVD vagy Blu-Ray lemezre. (Pl.: tervtárak, szkennelt dokumentumok, orvosi képek, audio/video fájlok.)

A Perennity Archive segít megfelelni a jogszabályi követelményeknek, melyek előírják, hogy az elektronikus dokumentumokat meg kell őrizni évekig, vagy évtizedekig. A felügyelet nélküli folyamat egy előre meghatározott esemény hatására indul, lehet ez egy fájl jelenléte vagy kapacitás küszöbérték. Az ütemezést pedig beállíthatjuk számunkra megfelelő időpontokra lehet naponta, hetente vagy havonta.

Minden archiválási folyamat egy adatbázisban naplózásra kerül. A felhasználóbarát alkalmazás lehetővé teszi a jogosult felhasználók számára a keresést az archivált fájlok között.

Automata CD/DVD/BD sokszorosító berendezés -  a lemezeket ellátja adattartalommal és elvégzi a lemezfelületek nyomtatását. A CD/DVD sokszorosító robotból több típust is kínálunk, az elkészítendő lemezek mennyiségétől függően.

 

Flexibilis megoldás az adatok megőrzésére

Hosszú-távú adatarchiválás redundáns merevlemezes tároló egységen.

A merevlemezek gyorsan kiváltják a szalagos és az optikai adattároló rendszereket, annak ellenére, hogy a legtöbb hagyományos merevlemez nem alkalmas a hosszú távú adatmegőrzésre.

A Silent Cube: az első olyan tároló rendszer, amely kifejezetten és kategorikusan a biztonságos hosszú távú adattárolásra lett kifejlesztve.

A Silent Cube tároló rendszer alapvetően két részből áll. Egy fej egységből (Head Unit (NAS)) amely interfészként szolgál a hálózathoz és tároló egységekből (Silent Cube) melyekből egy fejegységhez akár 128 db is csatlakoztatható (egyenként 4TB, 8TB vagy 16 TB nettó tároló kapacitással).

 

A Silent Cube Compact (SCC) megoldásban a tárolóval egybe van építve a NAS fejegység. Elérhető 1TB, 2TB és 4TB nettó tárolókapacitással.

A FAST LTA WORM kontroller védi a tárolóegységet az adatvesztéstől és a manipulálástól a legalacsonyabb hardver szinten. Egy tárolóegység 12 merevlemezt tartalmaz melyből 8 elegendő az adattároláshoz és a komplett visszaállításhoz. A szoftver lehetővé teszi a replikációt egy földrajzilag máshol elhelyezett tárolóegységre.

A Silent Cube tároló rendszer bővíthető akár a petabyte tartományig. Bármikor lehetőség van további tároló egységek hozzáadására, így lehetővé téve hogy a tárolóegységek kapacitása igényeink szerint kerüljenek bővítésre.

A Silent Cube CAS (Content Addressed Storage) több biztonsági tanúsítvánnyal is rendelkezik, így megfelel és összhangban van a törvényi előírásokkal. (e.g. GDPdU, GoBS, RöV, ...)

A Silent Cube tároló rendszer a Perennity DICOM szoftverrel kombinálva komplett megoldás a DICOM képek hosszú távú tárolására.

A Perennity Centera segítségével replikálhatjuk az adatokat egy EMC Centera és a Silent Cube tároló rendszerre.

Végül, de nem utolsó sorban a Perennity Audio Extractor segítségével az audio CD-k tartalmát beolvashatjuk és biztonságosan tárolhatjuk a számokat a Silent Cube rendszerünkön.

 

TERMÉKEINK MEGOLDÁSOK
»CD/DVD/BD sokszorosítók »Páciens CD / DVD készítő rendszer
»Diagnosztikai monitorok »Hosszú távú archiválás
»Címkenyomtatók »DICOM kép transzfer
»Szkennerek »IHSE KVM eszközök
»Kellékanyagok »Biztonsági kamera rendszer
»Adathordozók »Szines címkenyomtatás
Webáruház készítés