Biztonsági kamera rendszer

A biztonsági kamerák felvételeinek megőrzési követelményei egyre szigorúbbak és egyre nagyobb az igény az adatok megőrzésére. A Surveillance Software Suite integrálva a Rimage automatikus CD/DVD/BD lemezsokszorosító megoldásával lehetővé teszi az intelligens archiválást és az esetleges incidensek lemezre történő kiírását.

A „Surveillance Publisher” exportálja a videoklipeket és automatikusan kiírja DVD vagy Blu-ray lemezre, míg „Archiver” figyeli a kamerafelvételeket, archiválja és lemezre írja az adatokat így lehetővé teszi, hogy minden adatot megtartsunk anélkül, hogy növelnénk az online tárolóegységünk méretét.

 

 

 

Rendszer előnyei:

 

 

Meghosszabbított tárolási idő

Tehermentesítjük az elsődleges tárolóegységet, a régebbi felvételeket optikai lemezeken tároljuk – alacsonyabb költség / TB.

Egyszerűen exportálhatjuk az esetleges incidenseket

Könnyen és gyorsan exportálhatja az eseményeket DVD vagy Blu-ray lemezekre, zárt rendszerben így megőrizve a felvételek bizonyító erejét. A rendszer a meta adatokat közvetlenül a lemezek felületére nyomtatja így biztosítja a pontos beazonosítást.

Automatizált munkafolyamat

A kamerafelvételeket zökkenőmentes továbbítása és lemezre írása egy automatizált folyamaton keresztül, kiküszöbölve a kézi irányítást így csökkentve a költségeket és a hibákat.

Intelligens archiválás

Szabványosított archívum és meghosszabbított tárolási idő. Biztonságos tartalom exportálás DVD vagy Blu-ray lemezre. Stabil és univerzális platform, gyors hozzáférés és visszahívás.

 

 

TERMÉKEINK MEGOLDÁSOK
»CD/DVD/BD sokszorosítók »Páciens CD / DVD készítő rendszer
»Diagnosztikai monitorok »Hosszú távú archiválás
»Címkenyomtatók »DICOM kép transzfer
»Szkennerek »IHSE KVM eszközök
»Kellékanyagok »Biztonsági kamera rendszer
»Adathordozók »Szines címkenyomtatás
Webáruház készítés