Páciens CD/DVD készítő rendszer

Kulcsrakész megoldás a képalkotó diagnosztika területén a „Páciens CD/DVD” lemezeket
készítésére.

 

 

Mindamellett, hogy jelentős költségcsökkentést érhetünk el a hagyományos filmekhez képest, használhatjuk archiválási célokra és DICOM adatok küldésére (képek, videók, beszámolók, stb…) a kórházak, az orvosok, és a betegek között.

Rendszerünk két részből áll, a Perennity DICOM szoftverből mely DICOM képek és adatok feldolgozását végzi és a hozzá kapcsolt automata CD/DVD sokszorosító berendezésből, ami a lemezeket ellátja adattartalommal és elvégzi a lemezfelületek nyomtatását. A CD/DVD sokszorosító robotból több típust is kínálunk, az elkészítendő lemezek mennyiségétől függően. 

Eszközeink nagy előnye, hogy beilleszthetők a meglévő számítógépes hálózatba vagy közvetlenül a modalitásokhoz illesztve is egy gombnyomással automatikusan készíthetünk páciens lemezeket. Adattartalom megírásával és a felület megnyomásával együtt.

 

Néhány példa az intézmények közül, ahol a mi rendszerünket használják: Uzsoki Utcai Kórház, Raditec, Kaposvári Kórház, Kaposvári Egyetem (Egészségügyi Centrum), Neuro CT Pécsi Diagnosztikai Központ, Diagnoscan Magyarország.

 

„Páciens CD” készítő munkaállomásunk működésének rövid összefoglalása:  

Munkaállomásunk költséghatékony megoldást kínál az MR, CT, MRA és CTA osztályokon készült vizsgálatok lemezre történő írására melyet a pácienseknek adnak, illetve mivel a berendezés a lemez felületére is rányomtatja a páciensek adatait és az intézményük nevét, elérhetőségét, így egy lépésben marketing eszközként is funkcionál.
A munkaállomás segítségével automatikus folyamaton keresztül, felügyelet nélkül, zárt rendszerben készíthetünk úgynevezett Páciens lemezeket. A folyamat légyege, hogy az erre a célra kifejlesztett szoftver a szerverről átveszi a DICOM képeket és összeállítja a lemezre írandó adattartalmat és a lemez felületére nyomtatandó címkét, melyet feltölt a páciens adataival, így nem fordulhat elő, hogy a betegek adatai összekeveredjenek. Összességében egy kulcsrakész megoldást adunk partnereinknek, melynek segítségével emberi energiát és jelentős költséget takaríthatnak meg.

A „felügyelet nélküli” üzemmódban a beállításoknak megfelelően a rendszer automatikusan generálja a lemezeket riportok vagy páciensek szerint csoportosítva. A „felügyelettel” üzemmódban a kezelő dönti el, hogy mit hogyan irat ki a rendszerrel.

Minden egyes CD/DVD lemezre automatikusan rákerül egy DICOM viewer is, melynek segítségével a képek bármely Windows alapú számítógépen megtekinthetőek.

 

Működés:

Páciens CD Készítés

DICOM Kép Archiválás

Automatizált Működés

Költségmegtakarítás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tulajdonságok és előnyök:
  • All-in-One megoldás
  • Költséghatékony beruházás
  • Számtalan DICOM nézegetőt használhat
  • Felügyelet nélküli vagy irányított üzemmód
  • Egyszerű kezelhetőség
  • DICOM & IHE PDI kompatibilitás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TERMÉKEINK MEGOLDÁSOK
»CD/DVD/BD sokszorosítók »Páciens CD / DVD készítő rendszer
»Diagnosztikai monitorok »Hosszú távú archiválás
»Címkenyomtatók »DICOM kép transzfer
»Szkennerek »IHSE KVM eszközök
»Kellékanyagok »Biztonsági kamera rendszer
»Adathordozók »Szines címkenyomtatás
Webáruház készítés