IHSE KVM Extender


DRACO VARIO HDMI 1.3 EXTENDER

DRACO VARIO HDMI 1.3
A Draco vario HDMI extender valós idejű hozzáférését biztosít a felhasználóknak a távoli munkaállomásról a HDMI számítógépekhez, beleértve a monitort, a billentyűzetet, az egeret, a hangszórókat és egyéb perifériákat.

 
IHSE DRACO COMPACT KVM EXTENDER

IHSE DRACO COMPACT KVM EXTENDER

A Draco kompakt költséghatékony megoldást kínál a billentyűzet, video jelek és egér késleltetés mentes meghosszabbításához és váltásához, kiváló képminőségben.

 

 

 
IHSE DRACO VARIO KVM EXTENDER

IHSE DRACO VARIO DVI KVM EXTENDER

A Draco vario DVI extender real-time hozzáférést biztosít a számítógép DVI vagy VGA portjához egy távoli munkaállomásról, beleértve a monitort, billentyűzetet, az egeret és egyéb perifériákat.

 
IHSE DRACO VARIO ULTRA HDMI 1.3 EXTENDER

IHSE DRACO VARIO ULTRA HDMI 1.3 EXTENDER

A Draco vario HDMI 1.3 extender valós idejű hozzáférést biztosít a felhasználók számára egy távoli munkaállomásról a HDMI számítógépekhez, beleértve a monitort, a billentyűzetet, az egeret, a hangszórókat és egyéb perifériákat.
Az integrált Fraunhofer IIS Lici® kodek biztosítja a HDMI videók transzmisszióját tökéletes minőségben: 1920 x 1200 @ 60 Hz-ig.

 
IHSE DRACO VARIO ULTRA KVM EXTENDER

IHSE DRACO VARIO ULTRA DVI KVM EXTENDER

 

A Draco vario ultra DVI extender távoli munkaállomáshoz való valós idejű hozzáférést biztosít a DVI és a VGA számítógépek felhasználói számára, beleértve a monitort, a billentyűzetet, az egeret és más perifériákat.

 

Sorrend:

Webáruház készítés