Termék részletek


EIZO RX250 RadiForce

EIZO RX250 RadiForce
 • EIZO RX250 RadiForce
 • EIZO RX250 RadiForce
 • EIZO RX250 RadiForce
 • EIZO RX250 RadiForce

 

 • 54 cm (21.3 coll)
 •  2 Megapixeles (színes)
 •  IPS
 • kiválló röntgen és tomográfiás felvételek megjelenítésére 
 • DICOM GSDF fényerősségi funkciója kivállóvá teszi  a radiológiai felvételek pontos megjelenítésére 

 

 

 • Rendkivüli képminőség még a  legfinomabb részletek is diferenciáltan megjelenek 

   

   Ezt a remek minőséget a 2 Megapixeles (színes)  felbontás, a 1.500:1 kontrasztarány és a   800 cd/m2 értékű stabil fényerő  biztosítja. Függetelnül, hogy melyik  melyik látószögből nézik a monitort, a kép úgyanúgy látható. Ez nagyon előnyös amikor több orvos konzultál egy kép felett. 

   

  Kiválló, pontos, képminőség fenntartása rendszeren keresztül 
  RadiCS minőségbiztosítási szoftver lehetővé teszi  a monitorok minőségirányítását, a kalibrációtól kezdve az ingadozási és állandósági méréseken át.
  Az opcionálisan választható  RadiNET  szoftver segítségével lehetővé válik  a képernyők távvezérlése a klinika teljes hálózatán. Választási lehetőség ,  kis és nagyobb intézmények részére ajánlott szoftwerek közül. 
  RadiCS minőségbiztosítási szoftver lehetővé teszi  a monitorok minőségirányítását, a kalibrációtól kezdve az ingadozási és állandósági méréseken át. E
  iCS könnyen érthető, egyszerűen kezelhető és nem csak RadiForce monitoron használható.
  Egy központi helyről elvégezhető a kalibrálás, ingadozási és állandósági mérés, valamint az ütemezés és az eszközkezelés. Kérésre a kezelés történhet szimultán módon több, vagy akár az összes képernyőn is.
  Az opcionális EIZO RadiCS szoftver, amely minden tererületen használható lehetővé teszi,  a monitorok átfogó karbantartását és felügyeletét rendszeren keresztül , a kalibrálástól kezdve az ingadozási és állandósági mérésen át , egészen az archiválásig .  
  Használatának eredménye jelentős időtakarítás, és a teljes intézményben egységesen magas szinvonalú képminőség. 
  A RadiNET szoftver lehetővé teszi, hogy egyszerre több monitor használatát. 

   Az alapváltozatú RadiCS LE szoftver a RadiForce GX, RX és MX/MS modellek alapfelszereltségéhez tartozik és amely monitorok kalibrálására és a kalibrációs adatok kezelésére szolgál. A szoftver ezenkivül még tárolja az üzemórát, kezelési adatokat , valamit beépített háttérvilágítás-kímélő funkcióval amely kikapcsolja a monitort ha nincsenek a munkaállomás előtt, sporolva ezzel üzemóra számot. 

   

  Elmosódottság-csökkentő

   

  A nagy fényerőt nyújtó LCD panelek általában elmosódott formában adják vissza az egyébként jóval élesebb módon is megjeleníthető felvételeket. Az EIZO elmosódottság-csökkentő funkcióval gondoskodik ennek kiküszöböléséről. Így a kristálytiszta megjelenítés során a körvonalak legapróbb részletei sem vesznek el.

   

   

  Egymilliárd színárnyalat a 12 bites LUT-tal

  A készülék a színek visszaadását egy 12 bites keresőtábla (LUT) segítségével szabályozza. DisplayPort használata esetén ebből 10 bit áll rendelkezésre a megjelenítéshez. Ennek köszönhetően maximálisan 1 milliárd színárnyalat jeleníthető meg. Így a diagnosztikában elvárt karakterisztikák és finomstruktúrák pontosan felismerhetők.

   

   

  Egyenletes megvilágítás és magas színtisztaság

  A monitor a magas színtisztaság és az egyenletes megvilágítás miatt erősen fénylik. Erről gondoskodik a digitális képkiegyenlítő áramkör (DUE), amely képpontról képpontra automatikusan javítja az egyenetlenségeket. A radiológiai és egyéb gyógyászati felvételek szürke- és színárnyalatai helyesen jelennek meg a teljes képernyőfelületen. Ez elengedhetetlen a pontos diagnózishoz felállításához.

   

   

  Állandó képminőség a beépített előlapi érzékelőknek köszönhetően

  A keretbe épített előlapi érzékelő (IFS) biztosítja a fehérpont és a színárnyalat karakterisztika pontos kalibrálását. Méri a fényerőt és szürkeárnyalatot, és a DICOM szabvány alapján önállóan kalibrálja a monitort. Az érzékelő automatikusan működik, anélkül, hogy közben korlátozná a monitor látóterét. Ezáltal karbantartási költséget és időt takaríthat meg, és nyugodtan hagyatkozhat a mindig állandó képminőségre. 

   

   

  Kényelmes többképernyős felhasználás

   EIZO MED-X70 típusú grafikus kártya és a RadiForce RX250 szoftver funkciók lehetővé teszik  hogy  több monitor egyikdejű vezérlését. Az EIZO kártyákra ugyanúgy jár a technikai és a garancia szolgáltatás.

   

  Stabil képminőség a DIN-megfelelőségnek köszönhetően

  A megjelenítési tulajdonságok, különösen a fényerő és a kontraszt, lehetővé teszik az I-VIII-ig terjedő RadiCS alkalmazási osztályszerinti, a DIN 6868-157 szabványnak megfelelő képmegjelenítő rendszerek telepítését. A DICOM-GSDF görbét már a gyártás során pontosan beállítják. Mindez azt jelenti, hogy a szürkeárnyalatok állandóak és stabilak, mely elengedhetetlen a diagnózis felállításhoz.

   

   

  Ideális kialakítás diagnózisok felállításához

  A keskeny, fekete elülső keretnek köszönhetően sötétebb környezetben is tökéletesen alkalmazható. A felhasználó így a lényeges információkra összpontosíthat, miközben a fehér oldalkeret üdítően tiszta megjelenést kölcsönöz a monitor számára.

   

  A kikapcsoló automatikának köszönhetően hosszabb a hasznos élettartam

  A monitor a háttérvilágítást vezérlő kikapcsoló automatikával rendelkezik (háttérvilágítás kímélő). Ezáltal meghosszabbodik a hasznos élettartam. A képernyőkímélőhöz hasonlóan, ha a képernyő nincs használatban, kikapcsolnak a LED diódák. 

  A háttérvilágítás kímélő funkció a RadiCS szoftver egyik eleme.

   

  Jelenlét érzékelő: Ha nincs jelen, kikapcsol

  A jelenlét érzékelő használatával energiát takarít meg, és kíméli a környezetet. Az érzékelő észleli, hogy ül-e valaki a képernyő előtt, vagy nem. Amint az adott személy elhagyja a munkaterületét, kikapcsol a képernyő. Ha visszatér a személy, a monitor teljesen automatikusan újra bekapcsol az egér, vagy a billentyűzet megérintése nélkül. Várakozási idő nélkül, mindig használatra kész.

   

  FlexStand: ergonomikus állvány

  Az állvány lehetővé teszi a monitor elfordítását vagy döntését, továbbá a képernyő vízszintes vagy függőleges beállítását is. A fokozatmentes magasságállítás teljesen lent, az íróasztalnál kezdődik. Ez optimális ergonómiát tesz lehetővé, függetlenül attól, hogy a képernyő előtt állunk vagy ülünk. A maximális állítási lehetőség ellenére a FlexStand állvány mindig tökéletesen stabil marad. 

  Egy monitor, sokféle csatlakozó

  Egyszerűbb már nem is lehetne: A legtöbb végberendezést, például a számítógépet, laptopot vagy kamerát közvetlenül csatlakoztathatja a monitorhoz, hiszen a számos bemenettípus közül választhat. Mindez megkönnyíti Önnek a mindennapi munkát.

  A környezetifény-érzékelő segíti az állandósági mérést

  A monitorba épített érzékelő a környezeti fény mérésére is szolgál, és felhasználható az állandósági mérésekhez. A környezeti megvilágítás erőssége a beépített érzékelő, valamint a külön megvásárolható RadiCS szoftver segítségével határozható meg.

   

  Állandó fényerő minden pillanatban

  A háttérvilágításért felelős érzékelő folyamatosan felügyeli a monitor fényerejét. Az előnye: Már másodpercekkel a bekapcsolás után a meghatározott és kalibrált fényerő aktivizálódik, mely a teljes üzemidő alatt változatlan marad. Az érzékelőt láthatatlanul beépítették a monitorba.

   

  Megbízható fényerő

  Az EIZO termékeit kimagasló minőség jellemzi. A monitorokra nyújtott garancia a fényerő-stabilitás biztosítására is kiterjed.

   

  Korszerű LED háttérvilágítás

  A monitor korszerű LED háttérvilágítással rendelkezik. A hagyományos CCFL csővel szemben ennek sok előnye van: A fényerő egyöntetűen magas, az áramfogyasztás alacsony és az élettartam jelentősen hosszabb. A LED-es háttérvilágítás további előnye, hogy higanymentes, és környezetbarát módon ártalmatlanítható.

   

  Pontos diagnózis felállításához: EIZO MED-X70 típusú grafikus kártya

  Az EIZO MED-X70 típusú grafikus kártya optimálisan támogatja a RadiForce RX250 szoftver tulajdonságait, funkcióit és beállításait. Pontos diagnosztikát tesz lehetővé, és több monitort tud vezérelni egy időben. Az EIZO minden EIZO grafikus kártyához technikai támogatást és garanciaszolgáltatást nyújt. Ezért ajánljuk az EIZO grafikus kártyák használatát.

   

  5 év garancia

  Az EIZO öt év garanciát biztosít. Ez a magasan fejlett gyártástechnológia következtében lehetséges, ami egy egyszerű sikerelven alapszik: átgondolt és innovatív monitortechnológia, prémium alapanyagokból előállítva.

   

   

   

Webáruház készítés